Потрібна допомога! У Кривому Розі підліток впав з 4-го поверху покинутої будівлі

ТЕРМІНОВО
24.03.21 - 16:24

22-го березня 13-річний Богдан гуляв з другом у покинутій будівлі у Кривому Розі, коли там обвалився дах, і хлопець впав з висоти 4-го поверху.

Про деталі трагедії нашим журналістам розказала мама Богдана. Усе сталось у Військовому містечку-33, на покинутій військовій базі, куди її син з другом відправились гуляти.

 

 

«Діти гуляли на майданчику, та хлопцям стало нудно, і вони вирішили прогулятись у покинутій будівлі. На даху Богдан підійшов до краю, і в цей момент конструкція зруйнувалась, і він полетів донизу з висоти 4-го поверху. Друг одразу викликав швидку, а син зателефонував мені і сказав, що помирає», - згадує Наталя Геннадіївна.

 

 

Перелякана жінка кинулась до місця трагедії, звідки їх разом з дитиною на швидкій відвезли до міськлікарні №8. Там хлопцеві надали усю необхідну допомогу: наклали лангет, вставили спицю, зашили губу і сказали, що Богдана необхідно перевозити до Дніпра.

 

 

«До нашого закладу 22-го березня близько 14-ї години поступила дитина по швидкій допомозі, яка випала з 4-го поверху. Після дообстеження поставили діагноз «відкрита черепно-мозкова травма, перелом кісток лицьового черепу, закрита травма грудної клітки, контузія легень, перелом правого стегна, множені забої та садна». Дитині надали всю необхідну допомогу. Після стабілізації стану хлопця доправили в обласну дитячу клінічну лікарню», - прокоментував  ситуацію нашим журналістам Ярослав Войтенко, медичний директор з хірургічної допомоги лікарні №8.

 

 

Наразі хлопець перебуває у Дніпропетровській обласній лікарні, в реанімаційному післяопераційному відділенні. Туди він потрапив з діагнозом «політравма». Окрім перелому ноги, у нього переломом основи черепа, носової пазухи, верхньої щелепи, лобної та стегнової кісток, струс мозку та пневмоцефалія (скупчення повітря всередині черепа).

 

 

«У вівторок хлопця дообстежили, після чого сьогодні прооперували. У нього був перелом правої стегнової кістки зі зміщенням. Загальний діагноз – «політравма». Є ще лор- та нейропатології, перелом основи склепіння черепа. Ми зробили йому відкриту репозицію і поставили інтрамедулярний остеосинтез. Якщо у нього все буде добре, то вже за декілька днів Богдан зможе ходити на милицях», - розповіла про поточний стан дитини Ксенія Фурманова, завідуюча ортопедичним відділенням обласної дитячої лікарні.

 

 

Родина хлопчика живе скромно і не може самостійно оплатити необхідне лікування та складний період реабілітації, тому мати у відчаї звертається до усіх небайдужих з проханням про допомогу.

 

Підтримати Богдана можна за реквізитами за посиланням.

 

Фото зі сторінки БФ «Совушка».

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: