Повернулись додому сини. Криворізькі танкісти прибули з Донбасу на ротацію

ВІЙСЬКОВІ
25.10.19 - 10:30

У 17-ій криворізькій танковій бригаді зустріли з Донбасу побратимів - піхотинців особового складу механізованого підрозділу. 

"Від початку російської агресії військовослужбовці механізованого підрозділу нашої бригади боронять територіальну цілісність країни, - пише пресслужба 17 ОТБр. - Вони проявили себе як відважні бійці, здатні виконувати найскладніші завдання.

 

На війні найбільше навантаження й найважчі випробовування лягають на плечі піхотинців, і саме їхні лави зазнають найбільших втрат.

 

Військовослужбовці механізованого підрозділу останніми повернулися в пункт постійної дислокації.

 

На жаль, наші воїни повернулися додому не в повному складі.

 

Цього року на сході країни загинули три піхотинці - Едуард Лазарєв, Олександр Лин та Владислав Бережний. Вони віддали своє життя за незалежність держави та спокій мільйонів українців.

 

Командир бригади подякував бійцям за виконання бойових завдань на передовій: «Вітаю особовий склад з поверненням у пункт постійної дислокації. Бажаю піхотинцям і їхнім родинам міцного здоров’я, витримки, сили волі і духу, перемоги в ім’я України!»

Командир вручив піхотинцям нагрудні знаки від Міністра оборони України, начальника Генерального штабу ЗСУ, відзнаки Командувача об’єднаних сил, медалі ООС, грамоти та цінні подарунки, оголосив подяки".

 

 

Фото зі сторінки 17-ї танкової бригади.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: