PPO та карантин. Криворізькі підприємці зібрались на мітинг під стінами мерії

СОЦІУМ
18.11.20 - 11:06

Сьогодні зранку кілька десятків криворізьких рестораторів та підприємців зібрались під стінами мерії, щоб знову спробувати привернути увагу влади до своєї проблеми. Вони саме повернулись із Києва, де мітингували учора під Верховною Радою.

Мітингарі продовжують Всеукраїнську акцію #SaveФОП проти законопроєктів про касові апарати та карантин вихідного дня. 

 

Як ми писали, вчора в Києві відбулася масштабна акція під парламентом, під час якої сталися сутички між мітингарями та правоохоронцями.

 

Обурені підприємці звертаються до українських урядовців з вимогою скасувати карантин, введення якого, за їхніми словами, суперечить Конституції та Закону України про захист населення від інфекційних хвороб.

 

Учора Рада розглядала постанову №4381 про рекомендацію до уряду скасувати карантин вихідного дня, але голосування провалили. Те саме сталося і з попереднім законопроєктом №4313 про відтермінування РРО.

 

Як ми писали, 4 листопада на засіданні Верховної Ради нардепи не відклали введення касових апаратів для фізичних осіб підприємців до 2022 року. Законопроєкт №4313 підтримали лише 212 нардепів, тоді як необхідні були мінімум 226 голосів.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: