Про те, що болить Україні. Криворізькі школярі перемогли на конкурсі «За нашу свободу»

КОНКУРС
27.11.20 - 13:17

Щорічний Всеукраїнський конкурс «За нашу свободу» присвячений ветеранам та учасникам АТО/ООС. Серед цьогорічних переможців – діти з Кривого Рогу.

Конкурс проводять за ініціативи Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру позашкільної освіти, Командування Сухопутних військ Збройних Сил України та ГС «Вища координаційна рада з питань ветеранів та учасників АТО.

 

Цього року у ньому взяли участь діти з 14 областей України – вихованці закладів позашкільної, загальної середньої та професійної освіти. Кривий Ріг представили обдаровані школярі Тернівського району.

 

У номінації «Образотворче мистецтво» друге місце здобула Гладка Анастасія, вихованка гуртка «Калейдоскоп творчості» ЦДЮТ «Терноцвіт», за роботу «Повернення» (керівник Діана Ніцук). 

 

Третє місце посів Малецький Олександр, вихованець гуртка «Візерунок» КЗШ № 42, за роботу «Мир та свобода» (керівник Наталія Генчева).

 

Також третє місце виборола Федчук Діана, учениця Криворізької Тернівської гімназії, за роботу «За нашу свободу!» (вчитель Інна Педченко).

 

У номінації «Поезія» на тему «Листи на фронт» третє місце присудили Дрозду Роману, вихованцю гуртка «Журналістика» КЗШ №42, за вірш «За нашу свободу» (керівник Наталія Генчева). 

 

Судаков Марк, учень Криворізької Тернівської гімназії, також здобув третє місце за вірш «Присвячується пам’яті солдатів» (керівник Інна Педченко).

 

Роботи, створені юними тернівчанами, пронизані гордістю за подвиги наших бійців.

 

Інформація та фото – виконком Тернівського району.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: