Програму ТРК "Рудана" відзначили нагородою на Novomedia Awards-2020

ГОРДІСТЬ
08.11.20 - 11:54

6 листопада у Києві відбулась урочиста церемонія нагородження Novomedia Awards-2020. На форумі Асоціації "Новомедіа" відзначили і програму нашого телеканалу "Бесіди про вічне".

Проєкт нашої тележурналістки Наталії Рибчинської став переможцем у номінації "Актуалізація значення віри, церкви і Бога в житті людини і країни". Уже 16 років ця телепрограма доносить до криворіжців одвічні людські цінності: віри, родини, любові до ближнього. Над програмою працює команда наших досвідчених професіоналів: режисер Світлана Скиба і оператор Олексій Правицький.

 

 

Пишаємось, що "Рудана" на церемонії була єдиним регіональним телеканалом серед загальнонаціональних. На форумі також були присутні відомі журналісти, автори інтернет-блогів і письменники. 

 

 

Форум Новомедіа проводять вже десять років поспіль. Зазвичай він триває три дні, збирає до 450 учасників і щонайменше 30-35 спікерів-профі, які обговорюють найактуальніші теми в галузі журналістики.

 

 

Цьогоріч, через карантин, зібрання тривало лише один день, а участь у ньому взяли 8 спікерів. Порушували проблеми протистояння сучасного телебачення та інтернет-ресурсів (Телеграму, Ютубу, Фейсбуку). 

 

 

Відзначали журналістів та редакції ЗМІ у двох номінаціях: «Систематичне висвітлення вічних цінностей» (за системну роботу у висвітленні питань віри, релігійного життя, християнських, моральних і сімейних цінностей) та «Відповідальна журналістика» (за разові медіаматеріали, у яких компетентно висвітлюється тема віри, релігійного життя, а також християнські, моральні і сімейні цінності).

 

Сердечно вітаємо наших колег із високою відзнакою їх професіоналізму та відданості справі!

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: