Прогулянка з чотирилапими. У Кривому Розі відбудеться Little Big Dog Walk

ЦІКАВО
30.09.19 - 15:40

5-го жовтня у Покровському районі, на зупинці «Шахтарська» біля входу на стадіон «Шахта Жовтнева» о 10.00 буде місце зустрічі маленького великого вигулу собак. Організатори заходу - ГО «Хочу додому. Найкращий друг».

Маленький великий вигул собак, які шукають родину, – це формат відкритого невимушеного спілкування з хвостатими.

 

Як повідомляють організатори, тема першого Little Big Dog Walk - BLACK&WHITE, чорне, біле та чорно-біле. Саме таких хвостатих охочі зустрінуть та виведуть на прогулянку: Боню та Борю, Бакстера та Луну, Ясю та Зайку.

 

«Якщо Ви впевнені, що прийдете, тоді поспішайте та резервуйте собі підопічного на прогулянку, поки не розібрали. 6 хвостиків - 6 місць. Приходьте з родиною або друзями», - пишуть в організації. 

 

Чому цей захід може зацікавити, пояснюють ініціатори:

 

- благодійність. Добрі справи робити легко. Поділитися ласкою, приділити увагу, пригостити смаколиками. Зовсім трошки часу та бажання - це величезне свято для чотирилапих. І, можливо, хтось із чотирилапих навіть знайде свій дім;

 

- можливість гарно провести час у дружній, теплій атмосфері на природі, насолодитись «бабиним літом», віднайти нові приємні знайомства. А ще ви зможете поспілкуватися з собаками і на собі випробувати ефект від методу каністерапіі;

 

- якщо ви замислювались над тим, щоб взяти собаку з притулку, проте маєте запитання або побоювання. Тоді Little Big Dog Walk - це саме те, що допоможе вам отримати відповіді та визначитись, зрозуміти, з якими проблемами можете стикнутися.

 

Участь безкоштовна за попереднім записом за телефоном: (068) 903-08-66 (кількість місць обмежена).

 

Також організатори радять взяти з собою запасний одяг, каву, чай, їжу для себе і собак.

 

Детальніше за посиланням.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: