Протести проти касових апаратів.ФОПи погрожують перекрити дороги по всій Україні

СОЦІУМ
05.11.20 - 15:07

Як ми писали, вчора на засіданні Верховної Ради нардепи не змогли відтермінувати введення касових апаратів для фізичних осіб підприємців до 2022 року, як обіцяли раніше. 

Після того як Рада провалила голосування законопроєкту по РРО, українські підприємці мають намір перекривати міжнародні траси по всій країні, щоб привернути увагу до своєї проблеми.

 

Про це йдеться у заяві руху #SaveФОП, опублікованому в Facebook.

 

"Всі правові методи комунікації інститутів громадянського суспільства в частині збереження мікробізнесу та ухвалення вкрай важливих законопроєктів №№3853-1(2), 3993 #SaveФОП вичерпані", - підкреслили в організації. 

 

Тепер активісти руху #SaveФОП мають намір провести регіональні акції "Право на працю" шляхом попереджувальних короткострокових перекриттів міжнародних трас з 5 по 17 листопада. Мета акцій - привернути увагу до питання збереження мікробізнесу в Україні.

 

"Якщо Верховна Рада України до 21 листопада не ухвалить законопроекти № № 3853-1 (2), 3993 за основу і в цілому і центральна виконавча влада не прийме рішення щодо заборони вибіркового закриття будь-якого бізнесу в Україні на час карантину, активісти руху #SaveФОП планують провести довгострокове перекриття міжнародних трас по всій території країни", - йдеться в заяві.

 

 

Джерело – УНІАН.

Фото – #SaveФОП.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: