Прибули всі 54. До Кривого Рогу надійшла остання партія тролейбусів

АКТУАЛЬНО
28.08.20 - 10:12

До Кривого Рогу надійшла остання партія тролейбусів, які місто придбало в партнерстві з Європейським банком реконструкції та розвитку. Сьогодні чотири тролейбуси вийшли на маршрут №21 «ст. Кривий Ріг – ст. Кривий Ріг-Головний" (через пл. Горького, вул. Серафимовича). 

Кривий Ріг отримав 54 сучасних нових тролейбуси, які працюють на найдовших маршрутах, що охоплюють центральну, північну та південну частину міста.

 

Отримання 54 тролейбусів дало можливість покращити транспортне сполучення в місті, особливо в його північній частині. Так, наприклад були подовжені до площі Толстого популярні серед криворіжців тролейбусні маршрути №23 «пл. Визволення – ст. Рокувата», №3 «вул. Дніпровське шосе (депо №2) – ст. Рокувата», а маршрут №14 «вул. Заводська – ст. швидкісного трамвая «Електрозаводська» по вулиці Коломійцевській до ТОВ «Виробниче підприємство «Переробник». Відкритий новий тролейбусний маршрут №5 «ст. ШТ «Електрозаводська» - пл. Визволення (через вул. Дишинського)», для чого побудована ділянка контакної мережі в районі вулиць Кирило-Мефодієвська та Січеславська. З новим розкладом руху криворіжці можуть ознайомитись на Криворізькому ресурсному центрі та в салонах тролейбусів.

 

«Ми продовжуємо роботу над удосконаленням та покращенням міської маршрутної мережі пасажирського транспорту. Поступово замінюємо незручні для людей «маршрутки» на більш комфортабельний комунальний транспорт. Завдяки збільшенню кількості тролейбусів та автобусів, зменшуємо інтервал руху машин, відтак, для мешканців скорочується час очікування на зупинках. Зокрема, на маршруті №21 інтервал руху зменшиться з 35 хв до 20 хв», - підкреслив мер Юрій Вілкул.

 

Довідково. За останні роки у Кривому Розі відкрито 15 нових маршрутів, придбано 65 нових сучасних тролейбусів, 28 нових автобусів, реконструйовано 42 трамваї та тролейбуси, зроблено 11 криворізьких тролейбусів з автономним ходом.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: