Пиляв снаряд, поки той не вибухнув. У якому стані поранений криворіжець?

ПРИГОДА
16.04.21 - 16:00

Сьогодні вранці у гаражі, поблизу вул. Сергія Параджанова Довгинцівського району, чоловік розпилював невідомий предмет, який раптом вибухнув. Криворіжець отримав тяжку травму - поранення лівої ноги. 

Вибух почули місцеві мешканці, які викликали швидку і поліцію. Медики екстреної допомоги ушпиталили постраждалого до тисячки.

 

У якому стані зараз перебуває чоловік, нам розповів завідуючий приймальним відділенням 2-ї міської лікарні Володимир Степанов

 

"Сьогодні об 11-ій годині до нас доправили 36-річного чоловіка, який постраждав у результаті вибуху. Його прооперували, зараз він перебуває у вкрай важкому стані в реанімації відділення політравми", - прокоментував Володимир Степанов.  

 

Подію задокументувала криворізька поліція.

 

"До поліції надійшло повідомлення, що на території Довгинцівського району у гаражі місцевий мешканець розпилював невідомий предмет. Стався вибух. Чоловік отримав тілесні ушкодження - важке поранення ноги. Травмованого чоловіка доправили до лікарні. На місці події працювали слідчо-оперативна група і вибухотехніки, які встановили, що це був осколково-фугасний снаряд калібру 23 мм. Працівники поліції з'ясовують усі обставини справи", - пояснила нам інспекторка відділу моніторингу КРУП Оксана Лєсонєн.  

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: