Рекомендації щодо купівлі товарів у чорну п'ятницю

РЕКЛАМА
09.11.21 - 9:39

Чорна п’ятниця – це п’ятниця після Дня подяки в США. З неї починається сезон розпродажу до Різдва та Нового року. Таку подію проводять в усьому світі, в Україні зокрема. У цьому році вона відбудеться 26 листопада.

Що купують частіше у чорну п’ятницю

 

У чорну п’ятницю усі торговельні компанії роблять великі знижки на свій товар. Особливою популярністю у чорну п’ятницю користуються гаджети, побутова техніка. Адже вони коштують недешево. А у день великих знижок можна майже задарма придбати необхідний пристрій. Багато хто з українців очікує на розпродаж у Фокстрот у чорну п’ятницю. Мережа магазинів обіцяє своїм покупцям знижки на рівні 70% на усі позиції із асортименту. Компанія Фокстрот має добру репутацію, часто проводить різні акції, дає дисконти постійним та новим клієнтам. Тому їй довіряють і чекають міжнародного розпродажу.

 

Що придбати у чорну п’ятницю

У багатьох покупців у період великих знижок розбігаються очі. Хочеться придбати усе. Це стає причиною нераціональних та зайвих покупок. Тому варто тримати себе у руках. Купувати треба саме те, що потрібно собі або на подарунок. Якщо погано працює пральна машинка або холодильник, чорна п’ятниця буде гарною нагодою змінити таку техніку. Багато хто купує у день великого всесвітнього розпродажу смартфони. Такий гаджет потрібен завжди. Постійно виходять новинки. І щоб бути у тренді, варто регулярно змінювати модель телефону.

 

Як встигнути придбати те, що треба

Зазвичай, із самого ранку перед магазинами шикується черга із тих, хто прагне майже задарма придбати необхідний товар. Краще замовляти покупку через інтернет. Зокрема, Фокстрот має свій власний сайт, на якому можна ознайомитись із асортиментом та швидко оформити заявку на придбання.

 

Визначитись із товаром варто заздалегідь, за декілька днів до початку чорної п’ятниці. Рекомендується виписати номери каталогів. Так буде швидше та простіше сформувати замовлення. Покупку варто оформлювати у перші часи початку акції. Адже популярні позиції на складі швидко закінчуються.

 

Як не бути обманутим у чорну п’ятницю

Деякі магазини, щоб не втратити прибуток, спеціально у день всесвітнього розпродажу роблять велику націнку та встановлюють знижку. Тому ціна майже не змінюється. Таку схему використовують недобросовісні компанії. Проте магазин Фокстрот до них не відноситься. За відгуками та аналізом цін протягом року, стає очевидним, що у чорну п’ятницю ця компанія дійсно робить чесні великі знижки. Але у будь-якому випадку варто слідкувати за цінами напередодні чорної п'ятниці.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: