Результати виборів в Україні відомі на 99%. Криворізька міська ТВК - серед аутсайдерів

ВАЖЛИВО
12.11.20 - 9:55

В Україні вже встановлено результати майже 99,24% виборів депутатів місцевих рад, а також майже 99,51% – сільських, селищних та міських голів, - повідомляє Центральна виборча комісія.

Але станом на 11 листопада, досі не встановлені результати виборів депутатів 2 обласних, 2 районних, 5 міських, 2 селищних рад, 6 міських і 1 селищного голів. 

 

Затримка відбувається через оскарження результатів виборів у судах та повторні підрахунки голосів на окремих дільницях.

 

Так, Криворізька міська ТВК досі не встановила результати виборів депутатів міської ради та міського голови. Марганецька міська ТВК - виборів міського голови, а Овруцька міська ТВК та Камʼянська міська ТВК досі не оголосили результати виборів депутатів міської ради та міського голови через судові рішення щодо повторного підрахунку голосів.

 

Також повторний підрахунок голосів за рішенням суду став причиною затримки встановлення результатів виборів депутатів селищної ради та селищного голови Коцюбинською селищною ТВК та депутатів селищної ради Калинівською селищною ТВК.

 

Як ми писали, через зростання напруження в суспільстві, Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов звернув увагу Центральної виборчої комісії на необхідність встановлення результатів голосування на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року. 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: