Рік на посаді Президента. Що обіцяв Володимир Зеленський українцям

ЦІКАВО
21.04.20 - 13:30

Рівно рік тому, 21 квітня 2019-го року, Володимир Зеленський переміг на виборах президента України. За результатами обробки бюлетенів, тоді він набрав 73,23 % голосів виборців.

Комітет виборців України проаналізував виконання президентом Зеленським обіцянок, які він озвучив під час дебатів з колишнім главою держави Петром Порошенком 19 квітня 2019-го року.

 

«На минулорічних дебатах кандидат Володимир Зеленський не презентував свою програму розвитку держави. Більшість сказаного носило емоційний характер і стосувалося минулого, а не майбутнього. Це спрацювало з точки зору виборчої кампанії, однак не сприяло розумінню того, яким Президентом буде Володимир Зеленський. Дебати відбулися у форматі політичних гасел і більшість обіцянок не були підкріплені ані фінансовими розрахунками, ані врахуванням всієї складності ситуації, в якій опиниться новий Президент», - заявив голова КВУ Олексій Кошель. 

 

Найрезонанснішими, за підрахунками Комітету виборців, були заяви Володимира Зеленського щодо добровольців та учасників війни на Донбасі, української економіки, медреформи, доріг, недоторканності депутатів, закону про імпічмент та інші.

 

Якщо рахувати з дня інавгурації (20 травня 2019-го року), Зеленський зараз має 208 зобов'язань у процесі виконання, 79 – виконані, із 46 він не впорався.

 

Протягом одинадцятого місяця роботи (з 21 березня до 20 квітня) Зеленський дав 11 нових обіцянок, виконав – 12 і 9 – провалив.

 

Фото - аналітичного порталу Слово і діло.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: