Рішення про проведення пробного ЗНО онлайн прийнято, – криворізькі освітяни

ОФІЦІЙНО
13.06.20 - 14:28

У міському департаменті освіти і науки Кривого Рогу розповіли, як абітурієнтам пройти пробне ЗНО онлайн, без відвідування пунктів тестування.

«Учора пізно ввечері своєю постановою урхяд заборонив відвідування учасникам освітнього процесу заклади освіти під час пробного ЗНО.

 

Я хочу наголосити, що саме відвідування закладів освіти. Не проведення пробного ЗНО – пробне ЗНО відбудеться. Сьогодні відбулася нарада в Українському центрі оцінювання  якості освіти. Прийнято рішення про проведення онлайн пробного ЗНО.

 

Об 11-ій годині 15-го і 17-го  червня, тобто в ті дати , коли мало пройти пробне ЗНО, всі ті абітурієнти , які зареєструвались на пробне ЗНО, мають зайти у свій власний кабінет. Там треба отримати доступ до свого зошиту з завданнями, завантажити його і розпочати в ньому роботу, – прокоментувала директорка міського департаменту освіти і науки Тетяна Кріпак. – Є приємна в цьому новина – час виконання завдання з пробного ЗНО трішки подовжено у зв’язку з такими умовами. Останній термін надання  відповідей буде 19 червня. На всі ті предмети, які будуть складати на пробному ЗНО 15-го і 17-го червня, відповіді треба надати до 19-го червня. Тобто ця сторінка пробного ЗНО буде працювати до 19-го червня».

 

Нагадаємо, в Кривому Розі наразі визначені 17 пунктів проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання. Скласти цей іспит планують 3,8 тисячі осіб.

 

Сесії пробного тестування були заплановані на 15 та 17 червня.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: