"Робимо все можливе у ситуації, що склалася", - Олександр Вілкул

ПРЯМА МОВА
25.02.22 - 17:26

Керівництво об'єднаного штабу територіальної оборони Кривого Рогу просить зберігати спокій, довіряти нашій українській армії, Нацгвардії, Теробороні та міському штабу. Довіряти інформації лише з офіційних джерел. У Кривому Розі це сайт міськради, телеканал Рудана, її сайт та телеграм-канал.

Від штабу Олександр Вілкул підкреслив:

 

«Ми маємо точну інформацію, що зараз у медіа та соцмережах противником свідомо запускаються хвилі дезінформації. Мета – домогтися паніки.

Наприклад, «усі втекли» - брехня. На місцях практично цілодобово і я, і Юрій Григорович Вілкул, і губернатор Валентин Резніченко, голова облради Микола Лукашук, і мер Дніпра Філатов. Ми працюємо, ніхто не біжить і бігти не збирається.

Українці вміють об’єднуватися. Ми сьогодні всі разом без поділу на партії, політичні уподобання та вчорашні розбіжності. Це було в іншому – мирному житті. Наша мета – зберегти нашу країну та наші міста.

Сьогодні п'ять разів намагалися запустити фейки про повітряну тривогу. Ми це виявили та припинили. Якщо повітряна тривога буде реальною – ми офіційно повідомимо і включимо сирени. Навчальних тривог не проводитиметься.

Хтось нагнітає істерики, що вночі треба вимикати все освітлення, щоб не бомбили. Зараз не 1941-й рік - використовується високоточна зброя і - при всій ненависті до агресора - якщо немає повномасштабних штурмів міст, використовують вони її точково, не за цивільними цілями. Це не «килимові бомбардування». Наша з вами доля зараз вирішується у боях за столицю Київ.

Але, при цьому, зберігаємо пильність і про всіх підозрілих осіб повідомляємо 102. Робота диверсійно-розвідувальних груп можлива. Комендантська година пов'язана навіть з цим, для вашої безпеки.

Уся інфраструктура міста працює стабільно. Усі необхідні спеціалісти цілодобово на своїх місцях. Ніхто не має наміру відключати ні світло, ні газ, ні воду. Продуктів харчування та медикаментів, незважаючи на ажіотажний попит, у місті достатньо, і організовано їх постійне підвезення.

Створено резервний запас бензину та дизпалива для армії, поліції та транспорту критичної інфраструктури.

Ми разом. І ми робимо все можливе в ситуації, що склалася.

Ще раз прошу не панікувати, а кожному - стояти на своєму рубежі. З нами Бог».

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: