Розподіл коштів за галузями. Розпочалась 49-та сесія Криворізької міськради

ВАЖЛИВО
31.07.19 - 9:27

Сьогодні розпочалось пленарне засідання ХLIX сесії Криворізької міськради VІІ скликання. Депутати планують розглянути 79 питань, в тому числі - петицію про допомогу дітям з інвалідністю та інвалідам з дитинства.

Серед основних питань, що прийматимуть депутати, – перерозподіл бюджетних коштів.

 

У першому півріччі міський бюджет перевиконано на 7 %, що складає понад 230 мільйонів гривень.

 

Завдяки перевиконанню бюджету, в першому півріччі місто має додаткову можливість вкласти кошти у важливі сфери. На підтримку міської програми "Стоп-інфаркт" і загалом медицини спрямують 42 мільйони гривень.

 

30 мільйонів – зарплати медикам, 11,5 – ремонт обладнання, 3,2 – томографи, 2,8 – встановлення ангеографа в 9-ій міськлікарні, 1,5 млн – на приміщення для ангеографів у 2-й міськлікарні.

 

Понад 61 мільйон гривень – додаткове фінансування житлово-комунального господарства.

 

На потреби транспортної галузі спрямують понад 70 мільйонів гривень.

 

Більше трьох мільйонів гривень додатково піде на матеріальну допомогу окремим категоріям городян. Понад 6 мільйонів гривень отримають районні бюджети. 42 мільони гривень планують витратити на заклади освіти. Це – встановлення енергозберігаючих вікон, придбання оргтехніки і ремонт покрівель. 18 мільйонів гривень з додатково зароблених громадою коштів підуть на заходи з ліквідації наслідків буревію. Загалом, для боротьби з наслідками стихії у місті виділено майже 33 мільйони гривень.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: