Розслабились? ФК «Гірник» (Кривий Ріг) та МФК «Миколаїв-2» зіграли внічию

СПОРТ
21.08.19 - 12:06

Нічиєю закінчився матч чемпіонату України з футболу Другої ліги між командами ФК «Гірник» (Кривий Ріг) та МФК «Миколаїв-2» (Миколаїв), - пресслужба клубу.

У першому таймі гра складалася не кращим для наших хлопців чином.

 

Важко сказати, що стало причиною. Можливо «гірники» злегка розслабилися після трьох перемог поспіль, а можливо, недооцінили супротивників, тільки платою за це стали два забиті поспіль голи у ворота «Гірника».

 

Вони й привели до тями господарів поля.

 

 «Гірники» перейшли в шалений наступ на ворота гостей, встояти перед яким останні не змогли.

На 23-ій хвилині першого тайму "криворізький Роналду" Ігор Бука з подачі Сергія Цибульського відправив м'яч у ворота миколаївців.

 

І хоча криворіжці продовжували тіснити суперників на їхній половині поля, перший тайм так і закінчився з рахунком 1: 2 на користь команди «Миколаїв-2».

 

Початок другого тайму довів до відчаю і нашу команду, і її тренера Геннадія Приходька, і уболівальників «Гірника».

 

Пропущене Віталієм Онопком пенальті збільшило розрив в рахунку до 1: 3. Тільки поява на полі Сергія Гвоздевича врятувала «Гірник» від прикрої поразки.

 

На 70-ій хвилині гри він, з подачі Ярослава Гоменка забив другий гол «Миколаєву-2». Йому ж вдалося й зрівняти рахунок, домігшись важкої для криворіжців нічиєї.

 

На післяматчевій прес-конференції головний тренер команди Геннадій Приходько зауважив: «В останні двадцять хвилин хлопці проявили гірницький дух, характер. Зрівняли рахунок, могли і вирвати перемогу. За це їм велике спасибі».

Нічия принесла 1 очко в актив «Гірника», але відтіснила його на друге місце турнірної таблиці.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: