Сцену конкурсу "Євробачення" відвідав і похвалив король Нідерландів Віллем-Олександр

КУЛЬТУРА
23.04.21 - 14:31

За місяць до гранд-фіналу «Євробачення-2021« організатори показали головну сцену конкурсу, збудовану в Ahoy Arena у Роттердамі. Знімки змонтованої сцени та зали пісенного конкурсу опублікували на офіційній сторінці заходу в Instagram.

«30 днів до великого фіналу «Євробачення-2021», і сцена (майже) встановлена», – йдеться у повідомленні.
 

Оцінити майданчик до Роттердаму приїхав сам король Нідерландів Віллем-Олександр. Його Королівська Високість похвалив тих, хто працював над створенням сцени.

«Це дуже вражає, коли все це робиться разом. Ми можемо пишатися», – зазначив він і повідомив пресі, що королівська сім'я теж з нетерпінням чекає конкурсу.
 

Нагадаємо, «Євробачення» має відбутися 18-22 травня в Роттердамі. Нідерланди отримали право приводити конкурс після перемоги свого виконавця Дункана Лоуренса на конкурсі в 2019 році. «Євробачення-2021» пройде за сценарієм «В». Усі присутні повинні будуть дотримуватися соціальної дистанції. Зменшать кількість людей у кожній делегації та кількість журналістів.
 

Цьогоріч візьмуть участь представники 40 країн. 18 травня у Роттердамі стартує перший півфінал, 20 травня – другий півфінал, 22 травня – фінал.

 

Як ми писали, український гурт Go_A презентував оновлену версію своєї пісні "Шум". Трек записали на основі однойменної гри-веснянки. "Шум" в інтерпретації гурту Go_A – це сучасне переосмислення архаїчної гри з елементами давнього магічного обрядодійства. Пісня поєднує звучання сопілки, дримби, текст веснянки та електронний танцювальний ритм.

 

Попередній кліп, представлений гуртом у лютому, викликав баталії у соцмережах. Хтось побачив у ньому заклики до легалізації марихуани, хтось - мало не лайку на адресу "зеленої влади" через слова про порвану зелену шубу, хтось уважає кліп протестом проти коронавірусного карантину. Врешті, музиканти змінили слова пісні, викинули "порвану шубу" і записали нове відео, але й воно вже встигло стати причиною скандалу. У кліпі гурт зняв рідкісного птаха, а це не сподобалось зоозахисникам.

 

гурт Go_A виступить у першому півфіналі 18 травня. Вболівайте за наших!

 

Джерело - Главком.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: