Серед контактів хворої працівниці криворізького діагностичного центру - три позитивні тести

ВАЖЛИВО
11.04.20 - 12:44

Епідситуація в місті на ранок 11 квітня: кількість викликів швидкої не зростає, ситуація щодо ГРВІ - стабільна, - кажуть у мерії.

У Кривому Розі за останню добу бригади швидкої допомоги здійснили 384 виїзди, з них до пацієнтів з симптомами ГРВІ – 16.

 

За добу госпіталізували 5 осіб з пневмонією. Усіх обстежено швидкими тестами – їх результати негативні.

 

В інфекційній лікарні на тепер перебуває одна людина з підозрою на коронавірус та 6 осіб з підтвердженим діагнозом.

 

Сьогодні двох пацієнтів буде виписано з лікарні. Тести підтвердили їхнє повне одужання. Побороли недугу чоловік криворожанки, в якої вперше в місті було виявлено коронавірус, та пацієнт з Нікополя.

На лікуванні залишаються троє хворих з однієї родини та одна жінка, яку перевели вчора з лікарні №3.

 

Як ми писали, нова пацієнтка інфекційної лікарні - працівниця криворізького діагностичного центру.

Коло контактів жінки, в якої вчора було виявлено коронавірусну хворобу: в лікарні №3, де вона проходила лікування, перебувають 66 людей (пацієнти і медперсонал). Усім зроблено швидкі тести. 2 з них – слабопозитивні, 3 тести – позитивні.

Цим людям зроблять додадкові аналізи та відправлять до лабораторії Дніпра.

 

Наразі в 3-ю лікарню не приймають нових пацієнтів та не переводять в інші стаціонари міста жодного пацієнта, що проходить там лікування. Оснащення 3-ї лікарні медикаментами і необхідними матеріалами, обладнанням, засобами захисту буде посилено, відповідно до завдання мера.

Решту пацієнтів, що контактували з хворою поза межам лікарні, також переведено на ізоляцію, під нагляд медиків, всім будуть зроблені тести ПЛР.
Зараз на ізоляції під наглядом сімейних лікарів в нашому місті - 894 особи. За добу на ізоляцію прийнято 301 людину.  Призупинено умови самоізоляції за минулу добу 3 криворіжцям.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: