Шахтарі, що добувають уран, у відчаї погрожуть перекрити трасу "Кропивницький-Кривий Ріг"

РЕЗОНАНС
15.12.20 - 14:41

Працівники «Східного гірничозбагачувального комбінату», яким держава заборгувала зарплату, анонсують перекриття транспортних магістралей.

"Державне підприємство зі штатом майже 5000 працівників до 21 грудня переведене в режим простою. Сталої роботи ДП після цієї дати ніхто не обіцяє. Людям заборгували 143 млн грн зарплатних коштів", - повідомляє голова НПГУ Михайло Волинець.

 

Перемовини з владою не дали позитивних результатів, і так і не дочекавшись виплати заробленого, шахтарі заявляють про перекриття трас Кропивницький-Київ, Кропивницький-Миколаїв, Кропивницький-Умань, Кропивницький-Кривий Ріг, Кропивницькій - Олександрія.

 

Про свою участь у протесті заявили представники Жовтоводського майданчика і трьох шахт підприємства: «Смолінської», «Новокостянтинівської» та «Інгульської».

 

Нагадаємо, шахтарям урановидобувної галузі заборгували 143 млн грн зарплати. Вони протестують проти державної політики знищення підприємства, зневаги до 5 тисяч працівників, накопичення зарплатної заборгованості і простою підприємства.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: