Ще два криворізьких суди отримали охоронців, які будуть пильнувати їх від дебоширів

ПОДІЯ
03.11.21 - 14:09

2 листопада ще два суди у Кривому Розі - Дніпровський апеляційний суд та Довгинцівський районний суд - перейшли під захист охоронців правосуддя Дніпропетровщини.

Новобранців територіального управління підготували до несення служби, забезпечили необхідними спецзасобами та засобами індивідуального захисту.

 

Колективи судових установ радо прийняли до своїх лав нових колег.

 

Як ми писали, у лютому 2021 року в Кривому Розі почала працювати Служба судової охорони - для підтримання громадського порядку в судах. Служба припиняє прояви неповаги до суду, забезпечує охорону приміщень суду, органів і установ системи правосуддя. Також виконує функції державного забезпечення особистої безпеки суддів та членів їхніх сімей, працівників суду, учасників судового процесу під час засідань.

 

 

Під охороною теруправління Служби судової охорони у Дніпропетровській області вже перебувають 36 установ, - повідомляє обласне теруправління.

 

Торік працівники Служби виявили і не допустили пронесення до приміщень судів 5874 заборонених предметів: ножів, газових балончиків, травматичної та вогнепальної зброї. Також громадяни намагалися пронести з собою в судові установи сокиру, молоток, викрутку, бритву, пласкогубці й леза. 

 

Як ми писали, у грудні 2019 року криворіжець приніс у судову залу молоток, яким погрожував служителям Феміди.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: