А що ти знаєш про своїх? На YouTube-каналі стартував проєкт "Фантастичні українці"

КУЛЬТУРА
09.12.20 - 12:17

Українці - талановита нація, яка звикла себе недооцінювати і применшувати свої заслуги. А нам є, чим пишатися, і є, про що мріяти. За останні кілька років у нашій країні відбулися значні культурні зміни.

Про важливі досягнення, популярних особистостей і майбутні вектори розвитку культурних індустрій дивіться у циклі фільмів «Фантастичні українці» на YouTube-каналі та в соцмережах проєкту - Facebook та Instagram.

 

«Чим більше уваги до культури, тим багатша нація», - переконані творці проєкту «Фантастичні українці». Самі митці розкажуть про сучасні українські кіно, музику, літературу та візуальне мистецтво. 

 

Глядач почує роздуми героїв про стан українського сучасного мистецтва і навіть секретні історії із творчого досвіду від зірок першого ешелону.

 

Приміром, Юрій Горбунов розкаже, як відзняти фінансово успішне кіно. Ірма Вітовська — про реалії акторської професії. А Сергій Созановський спрогнозує майбутнє для української кіноіндустрії. Від Макса Барських почуємо інсайти про перфекціонізм в роботі. Від Alyona Alyona — про тернистий шлях щирої реперки й пошуки себе. Олег Скрипка на камеру пригадає, як в Україні з’явився рок і відгримів хіт «Танці». Жанна Кадирова розкаже, як це - представляти Україну на «Венеційській бієнале». Ірена Карпа — про те, як не зраджувати собі й заробляти на власних книгах.

 

Близько 90 талановитих й популярних митців, які є втіленням української культури сьогодні, вже відзнялись у проєкті «Фантастичні українці». 

 

Проєкт «Фантастичні українці» реалізується за підтримки Українського культурного фонду.

 

Дивіться і дізнавайтесь більше про своє і про своїх!

 

«Фантастичні українці»: на екрани вийде цикл програм про пошуки української культурної ідентифікації

«Фантастичні українці»: на екрани вийде цикл програм про пошуки української культурної ідентифікації

«Фантастичні українці»: на екрани вийде цикл програм про пошуки української культурної ідентифікації

 

 

Джерело, фото  - creativity.ua

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: