Щоб повернути своїх дітей з реабцентру, криворіжець зробив ремонт і навів лад у будинку

СОЦІУМ
30.04.20 - 15:57

На початку введення карантину, двох дітей забрали з родини і тимчасово влаштували до Центру соціально-психологічної реабілітації, оскільки вони проживали в неналежних умовах, – повідомляє міська Служба у справах дітей.

У будинку, де мешкала малеча, була антисанітарія та небезпечне самовільне підключення газового обладнання до опалення. Мати дітей позбавлена батьківських прав, тому вони жили разом із батьком, який самостійно займався їхнім вихованням і утриманням. На той час сім'я перебувала в скрутному матеріальному становищі.

 

За час перебування доньки й сина в Центрі, батько зробив ремонт у будинку. За півтора місяця він створив належні умови проживання для діток. Дітлахи щасливі, що повернулися в сім'ю та мають тепер відремонтовану кімнату й чисту постіль.

 

За період карантину, в Центрально-Міському районі працівники Служби у справах дітей відвідали 19 сімей, в яких 33 дитини живуть у складних життєвих обставинах, виявили 3 дитини-сироти та одну дитину, постраждалу від домашнього насильства.

 

Фото Служби у справах дітей.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: