Школа етикету зібрала у Кривому Розі студентів різних навчальних закладів області.

ОСВІТА
14.12.18 - 12:56

Діловому стилю було присвячено чергову Школу етикету в Криворізькому навчально-виробничому центрі. Профорієнтаційний захід відбувається на базі закладу всьоме. Не лише висококласний фахівець, а й людина, пристосована до життя - саме такими виховати учнів має на меті Школа етикету. Про потенціал закладу схвально відгукуються фахівці з області.

«Навчальні заклади Кривого Рогу дають високий показник у їхній професійності, працевлаштуванні, затребуваності на ринку праці. Криворізький навчально-виробничий центр вже протягом багатьох років є кращим під час прийому, бо виконує його стовідсотково і навіть подеколи понад норму», - відзначила Любов Кравченко, начальник управління науки, вищої та професійно-технічної освіти департаменту освіти і науки Дніпровської ОДА

Було представлено сім станцій, на кожній з яких правило етикету: від створення ділового образу до ділового інтернет-листування. Організатори кажуть: прагнуть навчити молодь хороших манер, аби вони впевнено почувалися у будь-якій ситуації. Школу етикету відвідали близько шістдесяти студентів з різних закладів Дніпропетровщини.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: