Сімейне дозвілля. У Кривому Розі відбувся масштабний Urban Family Weekend у Покровському районі

ЦІКАВО
02.08.21 - 12:15

«Спорт, веселощі і творчість для кожної родини, аби не нудьгувалі ані хвилини!» – під таким девізом відбувся криворізький фестиваль цими вихідними. 

У вихідні місцем зустрічі активних криворіжців  стала зона відпочинку біля води в парку «Шахтарський». У програмі спортивно-розважального фестивалю були змагання з пляжного волейболу, ручного м'яча, концертна програма, веселощі з кращими аніматорами міста.  І ще багато приємних сюрпризів і яскравих вражень для дорослих і дітей.

 

«Команда Олександра Вілкула «Українська перспектива» зробила проведення сімейних фестивалів головним челленджем нинішнього літа (challenge з англійської можна перекласти як «виклик», «завдання, яке потрібно виконати»). Своєрідна естафета Urban Family Weekends проходить щовихідних в одному з районів Кривого Рогу. У кожному районі – свої оригінальні свята. Вони вже зібрали тисячі жителів Металургійного, Центрально-Міського та інших районів. І це просто здорово! Ми даємо землякам можливість після вимушеного карантинного затишшя проводити літо разом, активно, з кращими емоціями», - наголосив депутат Покровської райради Юрій Красножон.

 

Родзинкою свята в Покровському районі стали змагання юних спортсменів в пляжному волейболі і гандболі. Переможці отримали пам'ятні призи та почесні грамоти від Фонду Олександра Вілкула «Українська перспектива».

 

«Про цей турнір дізналися в Фейсбуці і вирішили спробувати свої сили. Емоції хороші, все сподобалося. Команди сильні, і є з ким пограти. Обов'язково ще будемо брати участь в подібних змаганнях», - поділився своїм враженням про участь в турнірі Олексій Шевченко, капітан команди з пляжного волейболу.

 

Також уболівальників і глядачів порадували показовими виступами спортсмени. Вони представили Всеукраїнську федерацію оперативного карате-до «Дракон», криворізькі фітнес-студії, де діти займаються Kangoo jumps (з англійської – «стрибки кенгуру»), фітнесом на батутах.

 

Розважальна програма свята – виступи учасників творчих колективів «Глорія», «Веселка» та «Серпантин», купа веселих ідей від аніматорів, і вже зовсім під місяцем – пінна вечірка, драйвові діджеї та багато популярної музики.  Для відвідувачів фестивалю протягом усього свята працювали фуд-корти, а волонтери «Української перспективи» в точках роздачі пригощали всіх питною водою.

 

Відвідувач свята Владислав Єфімов розповів, чому Urban Family Weekend - це круто: 

«Дуже добре, що кожного тижня у вихідні ми з друзями і сім'єю можемо піти на добре організовані заходи. І для дітей радість, і ми з друзями можемо зустрітися і поспілкуватися в хорошій атмосфері».

 

Насичені подіями, активні і яскраві свята для всіх криворіжців організували з ініціативи Фонду Олександра Вілкула «Українська перспектива» за підтримки міського голови Костянтина Павлова.  

 

«Організовуючи такі свята, ми допомагаємо криворізьким сім'ям відчути, яке це щастя – бути разом!  «Українська перспектива» створює нашу криворізьку традицію – загальне, цікаве і здорове дозвілля для сім'ї!», - акцентував Юрій Красножон.

 

Як ми писали, не менш цікаві фестивалі відбулись і в інших районах міста - у Центрально-Міському, Саксаганському та Металургійному

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: