Скандал з Укрпоштою у Кривому Розі: замість посилки - легенда про карколомне пограбування?

ПРИГОДА
28.12.20 - 16:15

Обурений криворіжець у соцмережах поділився з користувачами скандальною пригодою, яка сталася з ним у відділенні Укрпошти. Йому не просто відмовили в отриманні посилки, а й заявили, що її за дивних обставин нібито викрали грабіжники.

Про це місцевий мешканець написав у коментарі до посту Укрпошти у мережі Facebook. Він зазначив, що майже місяць чекав на пакет USPS Priority, періодично відвідував відділення і цікавився у персоналу щодо посилки, однак відповідь була одна: «Нічого не прийшло!»

 

Днями чоловік знову зайшов на пошту, але цього разу почув карколомну історію про пограбування.

 

«Мені розповіли прикру і дуже сумну історію про те, що в ніч з 24 на 25 грудня поштове відділення було пограбоване і грабіжники забрали саме коробку з листами. Співробітники впевнені, що там було й відправлення, на яке я чекав, - написав Костянтин. - Виникають запитання: 1. Чому пакет, адресований на поштову скриньку в цьому відділенні, не зберігати в ньому? 2. Чи знаходяться відділення під охороною і обладнані сигналізацією? Ну і останнє запитання - якими мають бути мої подальші дії?»

 

За словами криворіжця, працівники відділення не зв'язалися з ним з приводу надходження посилки.

 

Служба підтримки «Укрпошти» у соцмережі відреагувала на обурення чоловіка.

 

«Перепрошуємо за цей випадок. Надайте, будь ласка, трек-номер вашого відправлення нам у приватні повідомлення для перевірки. Зі свого боку, також направимо запит до керівництва відділення щодо цієї ситуації», - зазначили на сторінці установи.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: