То скільки було "Адамів"? Криворізька поліція спростовує чутки в соцмережах

РЕЗОНАНС
09.11.20 - 9:56

Після кривавих подій у Кривому Розі 7 листопада, коли молодик з ножем нападав на перехожих, у соцмережах почали активно поширюватись різноманітні чутки й домисли.

Зокрема, у спільнотах фейсбуку місцева мешканка розповідає історію свого «знайомства» з нападником, який влаштував різанину в суботу. 

 

 

Криворожанка опублікувала на своїй сторінці пост, в якому розповіла, що заздалегідь до суботніх подій, ще 27 жовтня, нібито той самий неадекват напав на жінку на 20-му кварталі, в районі «Світанку». 

 

 

За її словами, патрульні тоді не відреагували належним чином на виклик, не знайшли винуватця та взагалі не стали займатись цією справою. А в результаті, різник продовжив напади на людей.

 

 

У поліції цю інформацію спростовують. Як заявили у пресслужбі патрульної поліції, напад, який стався 27 жовтня, не має жодного стосунку до злочинів чоловіка, якого затримали в суботу 7 листопада. Це були різні люди. У пресслужбі також заявили, що нададуть як доказ записи з бодікамер патрульних слідству та громадськості.

 

 

Фото на прев'ю патрульної поліції.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: