Скільки коштуватиме пробне ЗНО у 2019 році

ОСВІТА
26.12.18 - 13:49

У 2019 році вартість складання одного пробного тесту коливатиметься від 132 до 139 грн в залежно від регіону мешкання учасника.

Дніпропетровський центр оцінювання якості освіти пропонує пройти пробне тестування за 136 грн. 50 коп.

 

Херсонський центр надає змогу скласти один пробний тест за 134 грн. Івано-Франківський, Київський, Львівський та Одеський - визначили вартість одного пробного ЗНО на рівні 138 грн. Мешканці Донецької і Луганської областей зможуть скласти тест за 139 грн.

 

Найменшу вартість за складання пробного оцінювання у 2019 році запропонують Вінницькій та Харківський центри, що обслуговують мешканців Житомирської, Хмельницької Сумської, Полтавської, та відповідно, Вінницької та Харківської областей. Ці учасники матимуть можливість пройти тестування за 132 грн.

 

Реєстрація для участі у пробному ЗНО триватиме з 8 до 31 січня 2019 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Для всіх зареєстрованих учасників тестування буде створено інформаційні сторінки, на яких до 25 лютого буде розміщено інформацію про час і місце проведення оцінювання, а згодом - результати тестування.

 

У наступному році пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 16 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) - 23 березня.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: