Скільки ще? У криворізькому виконкомі - знову обшуки у тих же підрозділах

ПОДІЯ
05.11.21 - 16:30

Сьогодні у криворізькому міськвиконкомі та за домашніми адресами низки посадовців столична податкова міліція знову, вже по третьому колу за останні два місяці, провела обшуки. 

Як відомо, після загибелі мера Костянтина Павлова та невдалої спроби захоплення влади правлячою політичною силою, у криворізькій мерії фіскали систематично проводять обшуки й перевірки.

 

Сьогодні відбулися шість обшуків у тих же підрозділах, де їх раніше вже двічі проводили. Як і в минулі рази, не знайшли нічого, що компроментує посадовців. 

 

Міськвиконком працює у звичайному режимі. Його працівники пережили понад 500 перевірок ще за попередньої влади.

 

Максим Кудін, начальник юридичного управління міськвиконкому наголосив: «Працівники, яких пригнали вночі з Києва проводити обшуки, ховають очі та кажуть, що розуміють, що все це не більш як політична вказівка. Відкрито кажуть, що кримінальні справи сфальсифіковані та розсипляться у першому ж суді, якщо взагалі до нього дійдуть. Завдання – знущатися, щоб були зговірливими, в ідеалі – когось дня на три затримати. Особливе роздратування великих начальників із Києва викликає те, що керівництво міста відкрито не визнає версію самогубства К.Ю. Павлова і не дає по-тихому списати це на самогубство».

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: