Снігопад у Кривому Розі: вже зранку на розчищенні доріг працювали 50 машин

ВАЖЛИВО
24.12.21 - 12:34

Сьогодні з самого ранку дорогами Кривого Рогу активно рухалися снігоприбиральні машини та інша техніка. Ситуацію з розчищенням шляхів у період снігопадів прокоментував заступник міського голови Олександр Катриченко.

"У Кривому Розі стрімко почалися опади. Ми очікували на них, тому провели всі відповідні підготовчі роботи і з бізнесом, і з комунальними службами, і з бюджетними закладами та суб'єктами господарювання, і з власниками торгових комплексів та зупинкових павільйонів. Нам необхідно максимально оперативно розчистити дороги, під'їзди до будинків, зокрема й для карет швидкої допомоги, та врахувати інші моменти, щоб криворіжці змогли ввечері дістатися дому без незручностей. Вже зараз працюють 50 машин по всій території міста, працюють двірники на територіях багатоквартирних будинків. Розчищуємо зупинкові павільйони", - розповів Катриченко.

 

За словами посадовця, комунальники працюють цілодобово, і такий режим будуть підтримувати весь наступний тиждень, тому що опади погнозують і надалі. Техніки і ресурсів достатньо.

 

"Зрозуміло, що протягом 15-20 хвилин навести всюди лад неможливо, але ми працюємо постійно і підтримуємо інфраструктуру міста в порядку. Проблемних питань немає", - підсумував заступник міського голови.  

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: