"Собачий маніяк"? У Кривому Розі літній чоловік нападає на жінок з маленькими песиками

СОЦІУМ
27.08.20 - 16:24

У районі Соцміста вже не перший рік орудує жорстокий та не зовсім адекватний літній чоловік. Він нападає на беззахисних молодих дівчат та жінок, які вигулюють собак маленьких порід. Про це у фейсбук розповіла криворожанка Оксана Шапарньова.

«Важлива деталь - собаки на повідках. Іншими словами, чоловік нападає на тих, хто не може дати йому відсіч. Носить при собі завжди холодну зброю (ножі, металеві великі штирі, шампури, останній випадок - ніж близько 60 см). Ці предмети використовує відразу ж після словесної лайки, жорстоко б'ючи людей», - стверджує в дописі містянка.

 

 

Постраждалі нарахували вже близько 15 нападів. Семеро написали заяву в поліцію, у чотирьох випадках зареєстровані тяжкі тілесні ушкодження. Але нападник продовжує свої чорні справи. 

 

 

Торік влітку понівечив свою сусідку за те, що вона підгодовувала у дворі кішку з кошенятами. Він її сильно побив, і жінка потрапила в «тисячку» з компресійним переломом хребта.

 

 

За словами Оксани Шапарньової, 10 днів тому літній агресор знову напав на жінку з собакою. Зупинили його небайдужі чоловіки, які проїжджали на Daewoo в районі Льодового палацу, вони ж і викликали поліцію.

 

 

Врешті потерпілим урвався терпець, вони об’єднались і склали колективний позов, щоб притягнути чоловіка до відповідальності. Але заяву поліція так і не зареєструвала, - скаржиться дописувачка і застерігає від небезпеки всіх, хто гуляє парком імені Богдана Хмельницького. Бо наступною жертвою може стати будь-хто.

 

 

Як стало відомо, 31 серпня відбудеться судове засідання у справі (одній із кількох) проти цього чоловіка. Ймовірно, знову відбудеться штрафом, - нарікають постраждалі.

 

 
Деталі - згодом. Стежте за нашими подальшими новинами.

 

 

Фото Оксани Шапарньової.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: