Сьогодні, 12 січня, меру Кривого Рогу Костянтину Павлову виповнилося б 49 років

ПАМ'ЯТЬ
12.01.22 - 11:08

Життя міського голови трагічно обірвалося у 48... Його загибель шокувала всю криворізьку громадськість і викликала великий суспільний резонанс у країні.

Торік 15 серпня Костянтина Юрійовича знайшли мертвим, з вогнепальним пораненням у груди, у власному заміському будинку. Поряд з ним лежала рушниця.

 

Поліція висунула тоді кілька версій події: самогубство, убивство та доведення до самогубства. Згодом поліцейські високопосадовці заявили, що відкинули версію убивства.

 

Але ні рідні й близькі Костянтина Юрійовича, ні його друзі й колеги, ні тисячі криворіжців і досі не вірять у суїцид мера – яскравої, життєлюбної людини, сповненої перспективних планів, мрій і проєктів задля розбудови рідного міста.

 

Кількість очевидних невідповідностей офіційної версії слідства лише посилюють сумніви суспільства.  

 

Криворізька влада, депутати неодноразово закликали правоохоронців ретельно й об’єктивно розслідувати справу, але відтоді жодних офіційних результатів розслідування в МВС так і не оприлюднили. Запитань з приводу смерті нашого мера залишилось більше, ніж відповідей.

 

Вшанувати пам'ять Костянтина Павлова у день його народження до могили прийшли представники міської влади, рідні й друзі загиблого.

 

Пам’ятаємо…Сумуємо…

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: