Сьогодні – День Національної гвардії України. Як відзначили свято у Кривому Розі?

СВЯТО
26.03.21 - 17:43

Сьогодні, 26-го березня, в Україні відзначають сьому річницю створення Національної гвардії України.

У березні 2014 року Верховна Рада ухвалила закон «Про Національну гвардію України». Базою для формування особового складу НГУ стали підрозділи Внутрішніх військ, а також добровольці.

 

Зі святом військовослужбовців Криворізької бригади привітали командування частини, заступник начальника Центрального ТУ полковник Олександр Шур та заступник Криворізького міського голови Костянтин Бєліков, - повідомляє пресслужба в/ч 3011.

 

 

"Я дякую вам за те, що ви виконуєте бойові завдання в районі проведення операції Об'єднаних сил, оберігаєте спокій громадян та забезпечуєте порядок у нашому місті. Від щирого серця бажаю Вам добра, злагоди, міцного гвардійського здоров’я, сил та  наснаги для нових досягнень у військовій службі!", - сказав т.в.о. командира бригади полковник Сергій Власов. 

 

З нагоди 7-ої річниці створення Національної гвардії України військовослужбовців привітали грамотами та подяками від імені начальника Центрального оперативно-територіального об'єднання НГУ, Криворізького міського голови та виконкомів районних рад Кривого Рогу.

 

Фото зі сторінки в/ч 3011.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: