Сьогодні криворіжці отримали ще 7 нових тролейбусів, оснащених сучасним обладнанням

АКТУАЛЬНО
11.08.20 - 9:40

Сьогодні криворіжці отримали ще 7 сучасних тролейбусів «Дніпро Т-203», оснащених необхідним обладнанням для різних категорій пасажирів, в тому числі й для людей з обмеженими можливостями.

Ця партія тролейбусів, як і попередні, надійшла у межах співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР). Наразі міський тролейбусний парк отримав вже 50 машин із 54.

 

"Ми продовжуємо роботу над удосконаленням та покращенням міської маршрутної мережі пасажирського транспорту, - заявив мер Юрій Вілкул. - Особливу увагу приділили покращенню транспортного сполучення північної частини з центральною частиною міста".

 

На маршрут №3 «вул. Дніпровське шосе (депо №2) – пл. Толстого)» випустять 2 нових тролейбуси; на маршрут №20 «пл. Визволення - ст. Кривий Ріг – Головний» - 5.

 

Тролейбусний маршрут №3 «вул. Дніпровське шосе (депо №2) – ст. Рокувата» подовжили від станції Рокувата до площі Толстого. Відсьогодні на маршруті будуть додатково працювати ще 2 нових тролейбуси, що скоротить інтервал між машинами до 15 хвилин, а з урахуванням маршруту №23 «пл. Визволення – пл. Толстого», інтервал руху складатиме 7 хвилин. 

 

Також подовжили маршрут №14 «вул. Заводська (КЗГО) – ст. ШТ «Електрозаводська» по вулиці Коломойцівській до ТОВ «Виробниче підприємство «Переробник», де розташовані промислові підприємства. На цьому маршруті додатково працюватиме ще один тролейбус, що скоротить інтервал руху до 30 хвилин. На маршруті №20 «пл. Визволення – ст. Кривий Ріг-Головний» замінять 5 застарілих рогатих на нові.

 

Для зручності пасажирів розроблені нові розклад руху, з якими можна ознайомитись на Криворізькому ресурсному центрі та в салонах тролейбусів.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: