Сьогодні у Кривому Розі нагородили студентську молодь та призначили іменні стипендії

ПОДІЯ
24.06.21 - 12:30

Сьогодні міський голова Костянтин Павлов поспілкувався з молоддю міста, привітав криворізьких юнаків та дівчат з чудовим літнім святом – Днем молоді та вручив почесні відзнаки і муніципальні стипендії.

У Кривому Розі мешкає майже 180 тисяч молодих людей віком від 14 до 35 років. З них 83 тисячі працюють на підприємствах міста, 27 тисяч студенти та 70 тисяч учнівської молоді. За ініціативи міського голови на початку року прийняли оновлену молодіжну Програму «Нова генерація – перспектива та успіх Кривбасу» до 2025 року.

 «У цей день кожний з нас забуває про свій вік, тому що молодість – це не просто певний період життя, а скоріше за все – особливий стан душі. У Кривому Розі чудова молодь – наш інтелектуальний, творчий потенціал. Від молодих ми чекаємо нових ідей та нестандартних рішень, віримо в їх перспективне й успішне майбутнє.
Сьогодні у місті ми проводимо політику, яка спрямована допомогти молодим людям реалізувати себе в різних сферах – освіті, спорті, культурі, підприємництві, зміцнити активну життєву позицію. Упевнений – разом з молоддю у нас все вийде!»,- підкреслив мер.

Нещодавно за підтримки Костянтина Павлова у Науково-дослідному гірничорудному інституті відбулось засідання Рад молодих вчених області. Молоді науковці, представники вчених рад вищих навчальних закладів, шляхом прямого діалогу з місцевою владою, вирішили об’єднатися та разом створити ефективний механізм для реалізації креативних проєктів. 

«Для нас дуже важливо, що наші плани з розвитку Кривбасу, ідеї та проєкти знаходять підтримку. Хочемо запевнити – ми не підведемо!», - сказав Ілля Лисокінь, голова молодіжного виконкому.

Гордістю Кривого Рогу є обдарована молодь та відмінники навчання. Щороку 200 найталановитіших представників молодого покоління отримують відзнаки міського голови. 

 

Муніципальні іменні стипендії імені Г.Гутовського та О.Поля отримують 30 студентів закладів вищої та фахової передвищої освіти та 4 учнів професійно-технічних навчальних закладів. 

 

Стипендії імені В.Бизова (5 тис грн) та В.Гурова (3 тис. грн) отримують 10 молодих науковців і 10 студентів вищих навчальних закладів металургійного спрямування. Також стипендії отримують кращі молоді спортсмени міста та їх тренери за перемогу й призові місця на міжнародних і всеукраїнських змаганнях.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: