Сьогодні у Кривому Розі провели в останню путь воїна Михайла Железняка (Тена), який загинув на Луганщині

ЖАЛОБА
29.03.22 - 12:56

Сьогодні у Кривому Розі провели в останню путь воїна Михайла Железняка (Тена), який загинув на Луганщині, боронячи нашу Вітчизну. З бійцем попрощалися рідні, друзі, побратими і небайдужі криворіжці, які розуміють, якою дорогою ціною дається нам боротьба з путінською ордою.

Боєць захищав нашу країну від ворога з 2014 року. 

 

"Це була дуже шанована людина серед своїх. Я з ним пройшов два котли: Іловайський і Дебальцівський. І два рази я був з ним поряд: усі бої я був з ним разом, на одних позиціях. Двічі Михайло потрапляв у полон. Його звільнили. Михайло завжди був вірний присязі. Продовжував служити у ЗСУ на контракті. Це була дуже тиха, скромна, але морально і фізично сильна людина. Він був майстром спорту з боротьби, і сили духу у нього вистачало - міг з десятками поділитися. Він був відчайдухом, скрізь - першим, в будь-якій атаці. Із нашого першого складу 40-го батальйону це вже п"ята людина, яка загинула у цій війні", - зазначив побратим Железняка, Денис Зикунов.

 

"Це була така зірочка, - згадує Наталія Безсонова, вчителька КЗШ №58, класна керівниця героя. - Він тоді вже говорив українською мовою. Тоді вже був патріотом. Я - вчителька української мови, але тоді працювала у російськомовній школі. І ви знаете, багато чого я тоді вже вчилася у Михайла. Нехай земля йому буде пухом. Я сьогодні дивлюсь на наших воїнів - гордість бере за таких сміливих, мужніх людей".

 

Священнослужителі відспівали Героя. Його поховали на Алеї слави Центрального цвинтаря. В останню путь бійця провели військовим салютом.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: