Спокій мешканців Дніпропетровської області на Різдво охоронятимуть 3 тисячі поліцейських

АКТУАЛЬНО
04.01.19 - 12:52

Понад 3 тисячі правоохоронців нестимуть службу під час святкування Різдва Христового на території Дніпропетровської області.

«Ми скоординували наші дії і готові до виконання своїх прямих обов’язків – забезпечення порядку. З урахуванням всіх масових заходів для забезпечення охорони публічного порядку, в області буде залучено понад 3 тисяч співробітників поліції та Національної гвардії», - повідомив заступник начальника УПД Головного управління НП в Дніпропетровській області Сергій Мороз.

 

Додаткові наряди поліції будуть наближені до місць проведення святкових заходів з великою кількістю учасників.

 

Зокрема, біля культових споруд, де проходитимуть святкові служби з нагоди Різдва. Такі заходи проводитимуться в 883 храмах нашої області.

"Звертаємося до мешканців з розумінням поставитися до підвищених заходів безпеки. Можливо, у представників поліції виникне необхідність для проведення поверхневого огляду. Всі превентивні заходи проводитимуться виключно у відповідності до Закону про Національну поліцію", - наголосив заступник начальника.

В разі виявлення забутих речей, невідомих предметів без нагляду, необхідно одразу звернутися до представників поліції, які будуть забезпечувати охорону громадського порядку, чи телефонувати на лінію «102».

Поліція звертається до мешканців регіону з проханням дотримуватися особистої безпеки та бажає приємних свят.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: