Справу криворізького копа, який вимагав данину в 20 тисяч гривень, передали до суду

КРИМІНАЛ
15.06.21 - 15:04

Справу криворізького поліцейського-хабарника передали до суду, - повідомляє обласна прокуратура. 

Як ми писали, 18 січня 2021 року заступник командира батальйону полку патрульної поліції Кривого Рогу погорів на хабарі 20 000 гривень.

 

За даними слідства, патрульний вимагав від підприємця, який здійснює пасажирські перевезення, щомісяця сплачувати йому неправомірну вигоду у 20 000 гривень за непритягнення до адміністративної відповідальності та неперешкоджання господарській діяльності.

 

Під час одержання "данини" зловмисника затримали співробітники прокуратури, слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань та СБУ.

 

 

Дніпропетровська обласна прокуратура направиила до суду обвинувальний акт за одержання неправомірної вигоди службовою особою.   

 

Судовий розгляд цього кримінального провадження триває.

 

Нагадаємо, на початку цього року у Кривому Розі силовики затримали трьох поліцейських-хабарників.

 

Як ми писали, 5 січня 2021 року старший інспектор відділу безпеки дорожного руху отримав 40 тисяч гривень хабара за безперешкодне пересування вантажівок із товаром. При одержанні грошей криворізького копа затримали ДБР та СБУ. 

 

Як ми раніше повідомляли, 22 лютого 2021 року заступника начальника одного із секторів відділення поліції Криворізького регіонального управління поліції затримали під час одержання 5000 доларів хабара.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: