Справу криворізького поліцейського, який вимагав 5 тисяч доларів хабара, передали до суду

КРИМІНАЛ
22.04.21 - 13:57

Криворізького поліцейського судитимуть за одержання 5000 доларів хабара. За даними слідства, співробітник поліції вимагав від громадянина неправомірну вигоду у сумі 5 тисяч доларів за непорушення відносно нього кримінального провадження за шахрайство, - інформує обласна прокуратура.

Нагадаємо, заступника начальника одного із секторів відділення поліції Криворізького районного управління поліції затримали співробітники ДБР прямо під час одержання хабара.

За інформацією слідчих ДБР, правоохоронець дізнався про можливу причетність місцевого мешканця до шахрайства. Володіючи компроматом, він почав вимагати у громадянина 5000 доларів США, щоб отримані матеріали не скеровувати до слідчих органів для внесення відомостей до ЄРДР. 22 лютого, під час отримання валюти, поліцейського затримали. 

 

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури, обвинувальний акт скерували до суду. Досудове розслідування здійснювали слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: