Стане світліше. У криворізькому парку "Саксаганський" засвітять 130 сучасних ліхтарів

БЛАГОУСТРІЙ
08.05.19 - 15:20

Цьогоріч у місті виділили на зовнішнє освітлення вдвічі більше коштів, ніж торік. Перевагу віддають економним лампам. Сучасні LED-світильники незабаром зроблять світлішими всі куточки парку Саксаганський.

 

Нові світильники не тільки покращують якість освітлення. Вони дозволять місту майже втричі менше платити за електроенергію. В місті триває не тільки заміна застарілих ламп, але й встановлення нових ліхтарів там, де їх раніше не було. 

«Цьогоріч ми виділили удвічі більше коштів, щоб освітити вулиці приватного сектору, парки і сквери, а також замінити світильники, які вже застаріли. У місті встановлять більше 12 тисяч світильників», – каже міський голова Юрій Вілкул.

 

До Дня міста в парку Саксаганський буде встановлено понад 130 світлодіодних світильників. Загальна потужність всіх ліхтарів у парку разом зі встановленими раніше, становитиме всього шість кіловат на годину. 

«Виконуємо капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення парку, тут встановлять 92 опори зі світлодіодними світильниками потужністю 30 і 50 Ватт. Роботи плануємо завершити до дня міста, 25 травня», – відзначив начальник дільниці підприємства «Криворіжелектромонтаж» Євген Бортник.

Нещодавно в парку Саксаганський реконструювали водограй. Тепер з новим освітленням улюблений парк саксаганців стане ще затишнішим.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: