Стартувала 62 сесія Криворізької міської ради: коронавірус, ремонти та держсубвенції

ВАЖЛИВО
29.07.20 - 9:30

Сьогодні розпочалася 62-а сесія Криворізької міської ради. На початку засідання в залі зареєструвалися 48 депутатів із 64. Вони мають розглянути 92 питання.

Розпочали сесію з промови начальника міського відділу охорони здоров'я Костянтина Мурашка про ситуацію щодо захворюваності містян на коронавірус. 

 

Ситуація зараз ще залишається доволі складною, - зауважив Мурашко. - За минулу добу маємо ще 7 нових випадків, загалом уже 45 хворих на Covid-19. Треба відзначити, що мешканці Кривого Рогу зневажливо ставляться до карантинних заходів. Зокрема, подорожують до Вінниці, Трускавця та Єгипту, повертаючись звідтіля інфікованими.

 

Штаб боротьби з недугою у місті продовжує працювати, він якісно виконує свої функції, - відповів Мурашко на запитання депутатів. - Тестів у місті вистачає, до кінця цього тижня ми отримаємо ще 20 тисяч швидких тестів, які будуть розподілені по всіх закладах охорони здоров'я.

 

Депутати обговорять доцільність використання коштів резервного фонду, виділеного на боротьбу з коронавірусом, та питання ремонту естакади у другій міській лікарні.

 

Крім того, обранці мають проголосувати питання звернення до Кабінету міністрів щодо недоотримання державних субвенцій, співпрацю з німецьким фондом щодо впровадження енергозберігальних технологій у дитсадку №255, передачу місту Палацу культури «Інгулець», який зараз належить Південному ГЗК, а також питання виділення земельних ділянок для воїнів АТО/ООС.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: