Став янголом. 2-річний Михайлик, порізаний Сергієм Федотовим, помер у лікарні

РЕЗОНАНС
11.07.21 - 17:09

Дві години тому у Дніпропетровській обласній дитячій лікарні помер 2-річний Михайлик, який нещодавно став жертвою нелюда - агресивного співмешканця матері. Інформацію про смерть малюка нам підтвердив генеральний директор Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні Олексій Власов.

 

Дитина усі ці дні перебувала в критичному стані, лікарі не давали позитивних прогнозів щодо одужання хлопчика. На жаль, обласним медикам так і не вдалося врятувати життя Михайлика.

 

Нагадаємо, смертельні травми шиї та спини малюку наніс Сергій Федотов - 28-річний співмешканець його матері, який жив із нею близько 2-х років. Потім у чоловіка, який ніде не працював, зіпсувалися стосунки з жінкою, і вона почала його проганяти. Розлютившись, нападник закрився в будинку з двома її дітьми, погрожував їм, знущався, а потім перерізав меншому хлопчику горло. 

 

Федотов поранив дитину ножем, украв телефон, гроші і переховувався на горищі сарая, де поліція і кінологи з собакою знайшли його та заарештували надвечір того ж дня.

 

9 липня у Софіївському районному суді Федотова залишили під вартою на 60 днів, без права внесення застави. На суді підозрюваний заявив, що "не збирався вбивати" Мишка. 

"Якби хотів убити, то загнав би ножа глибше", - сказав він на засіданні.

 

Агресору інкримінували статтю "замах на вбивство", але післія смерті дитини, вочевидь, її перекваліфікують. 

 

Резонансна справа шокувала криворізьку громадськість. Деталі цієї кривавої трагедії у Девладовому ми розповідали тут.

 

Редакція ТРК "Рудана" висловлює глибокі співчуття родині загиблої дитини...

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: