Стрічки - обірвані, діти - на гойдалках. У Кривому Розі батьки не дбають про дітей?

СОЦІУМ
27.03.20 - 10:40

Ці фотографії з дітлахами на майданчику оприлюднила Інспекція з благоустрою Кривого Рогу. На світлинах видно, що суворий карантин через поширення смертельного вірусу діти та їхні батьки плутають з канікулами. Сигнальні стрічки діти обривають і граються групами на дитячих майданчиках.

"Батьки! Ви наражаєте своїх дітей на небезпеку, відправляючі їх без нагляду на вулицю, - звертаються інспектори. - По місту близько 600 майдчиків було обнесено сигнальною стрічкою з попереджувальними написами. Але ми і далі фіксуємо непоодинокі факти, де стрічка зірвана. Ваше здоров'я - у ваших руках! Ніяка медицина не допоможе, якщо ви нехтуєте собою та своїми рідними!"

 

Як ми писали, не усвідомлюючи всієї небезпеки, яку несе з собою новий вірус, криворіжці продовжують ігнорувати карантинні обмеження - дівчата замовляють додому послуги візажистів, майстрів манікюру, перукарів.

 

Нагадаємо, небезпечна недуга прийшла і в наше місто. У Кривому Розі підтвердили діагноз коронавірус у 61-річної жінки. Ще двоє людей мають схожі симптоми і чекають на результати тестів.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: