Створюємо особливий настрій. Топ-3 атмосферні фільми для новорічних свят

ЦІКАВО
02.01.22 - 9:51

Новорічне кіно з різдвяними декораціями й дивом – якраз те, чого нам всім треба, щоб сповна розслабитися і відчути дух і магію свята.

Засвічуйте ялинку, накривайтеся пледом, кличте рідних і переглядайте новорічні фільми, які точно піднімуть вам настрій. Комедії, мелодрами, у яких розповідається про любов, різдвяні канікули й справжні випробування допоможуть створити атмосферу дива.

 

Реальне кохання

Рік: 2003
Жанр: драма, мелодрама

 

 

У фільмі ви побачите 10 атмосферних історій, події у яких розвиваються за 10 днів до Різдва. Стрічка про прекрасне та вічне кохання і про те, як воно керує всім світом! Це одна з найкращих картин, яка варта вашої уваги у святковий час!

 

Чотири Різдва

Рік: 2008
​Жанр: мелодрама, комедія

 

 

Закохані Бред і Кейт хочуть зустріти Різдво разом зі своїми батьками. Але історія ускладнюється тим, що в той же день їм потрібно встигнути у ще 4 місця. Це святкова комедія, яка точно підніме вам настрій!

 

Щасливого Різдва

Рік: 2019
​Жанр: комедія, фентезі, мелодрама

 

 

Надзвичайна історія кохання між цинічною Кейт та привабливим незнайомцем. Дівчина працює в магазині ельфом та одного разу зустрічає чоловіка, якому влаштовує справжні випробування. Лондон, новорічні декорації, – магічна комедія неабияк запам’ятається вам!

 

Джерело: 24 канал.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»