Сучасний ЛОР-центр: у Криворізькій тисячці завершили капітальний ремонт відділення

ПОДІЯ
13.10.21 - 13:31

У другій міськлікарні завершили капітальний ремонт ЛОР-центру. Його повне оновлення виконано в партнерстві міської влади та компанії "АрселорМіттал Кривий Ріг".

Капітальний ремонт ЛОР-центру в другій лікарні – завершено. ЛОР-центр - структурний підрозділ тисячки, яка є опорною у наданні пацієнтам послуг високоспеціалізованої стаціонарної і амбулаторної допомоги у режимі 24/7.

 

Голова Громадської ради при виконкомі міськради Олександр Вілкул разом з гендиректором ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Мауро Лонгобардо, керівництвом тисячки ознайомилися з готовністю Центру та якістю проведених робіт.

 

«Капремонт ЛОР-Центру в тисячці – ще один крок до поліпшення якості надання медичної допомоги криворіжцям та модернізації міських лікарень. Така галузь – як охорона здоров’я потребує серйозних асигнувань й міська влада виділяє на це кошти з міського бюджету, хоча з 2020 року лікарні повинні фінансуватися НСЗУ, а також активно залучає інвестиції різних рівнів. Це дуже важливий медичний об’єкт. Тепер стоїть завдання в найкоротші терміни оснастити Центр сучасним обладнанням.  Головний результат – люди матимуть змогу лікуватися в сучасному Лор-Центрі», - підкреслив Олександр Вілкул.

 

Мауро Лонгобардо, генеральний директор «АрселорМіттал Кривий Ріг» зазначив: «Як найбільша компанія у Кривому Розі ми вважаємо, що наше зобов'язання - бути партнером цього міста. Цього року ми підписали Меморандум про соціальне партнерство з адміністрацією міста Кривого Рогу. І ми виконуємо свої зобов’язання. У 2021 році компанія виділить 100 мільйонів гривень на соціальні проєкти у Кривому Розі. Один з них – це масштабний ремонт цього ЛОР-центру. Враховуючи важку ситуацію через пандемію, ми переконані, що повинні зробити свій внесок у розвиток охорони здоров’я у Кривому Розі. Я хотів би, щоб наші співробітники жили у комфортному місті з хорошими лікарнями та привабливими міськими вулицями».

 

Для подальшого оснащення відділення планують придбати цілий комплекс обладнання, в тому числі - ЛОР комбайн з відеоендоскопічною системою та ЛОР-кріслом, операційний стіл, бактерицидний опромінювач.

 

У Кривому Розі  буде реалізовано ще низку медичних проєктів: капітальний ремонт інфекційної лікарні з облаштуванням сучасної клініко-діагностичної лабораторії, ремонт міськлікарні №3 та відкриття амбулаторії в Тернівському районі по вулиці Сірка.

 

 

Джерело: Криворізька міська рада.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: