Судитимуть довічно ув'язненого кримінального «авторитета», який "господарював" у Криворізькій колонії №3

КРИМІНАЛ
20.01.22 - 14:25

55-річного кримінального авторитета, засудженого до довічного ув'язнення, судитимуть за поширення та встановлення злочинного впливу на території криворізької колонії №3.

Як ми писали раніше, громадянин Республіки Вірменія, відбуваючи покарання у Криворізькій колонії №3, здобув авторитет серед засуджених за специфічними  «злодійськими законами». Під його контролем були усі конфлікти між в'язнями, фінансове забезпечення, розподіл коштів та наповнення «злодійського общака».

 

Довічне ув’язнення чоловік отримав за розстріл власника будівельного торгового центру.

 

У криворізькій колонії кримінальний авторитет забезпечував надходження в установу наркотиків, цигарок, продуктів, які розподіляв серед тих ув'язнених, що вели «правильний», за злодійськими поняттями, спосіб життя.

 

У серпні 2021 року працівники ДСР Нацполіції викрили незаконну "діяльність" авторитета. У камерах фігурантів правоохоронці провели обшуки, вилучивши наркотики, чорнові записи, телефони, зброю без маркування, набої різного калібру та банківські картки.

 

Тепер авторитета знову судитимуть. Досудове розслідування здійснювалось ГУ Національної поліції в області. Оперативний супровід - Управління стратегічних розслідувань в області ДСР Національної поліції України.

 

Фото: Дніпропетровська обласна прокуратура.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: