Суперчитач. Семикласник із Кривого Рогу представить область на фестивалі «Книгоманія-2019»

ГОРДІСТЬ
28.03.19 - 12:00

Семикласник із Кривого Рогу представить нашу  область на Всеукраїнському фестивалі «Книгоманія-2019» у Львові. Про це повідомили на сторінці БФ «Громадська ініціатива мешканців Кривбасу».
 

Заслужену перемогу учень 7- го класу КЗШ№ 51 Денис Грицай отримав цього вівторка, 26- го березня, в ІІІ обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія — 2019» у місті Дніпро.

 

 

Упродовж 3-х місяців учасники конкурсу читали книги та вели читацькі щоденники, аби 17–19 травня позмагатися за звання «Суперчитач України».

 

«Основна ідея «Книгоманії» — популяризація читання. Учасники й переможці конкурсу мають можливість переконатися в тому, що вони не самотні у своїх літературних уподобаннях та подискутувати про улюблені книжки. І найголовніше — ми хочемо, щоби кожна прочитана книжка стала для дитини захопливою подорожжю в цікавий та новий світ», — повідомляють організатори конкурсу.

 

Далі на переможців чекатиме урочиста Церемонія нагородження, зустрічі з улюбленими авторами та ровесниками-книгоманами, знайомство з історією та культурою Львова — міста літератури ЮНЕСКО, цікаві пригоди на Дитячому форумі та Фестивалі дитячого читання «Книгоманія».

 

Організатори конкурсу в Кривому Розі — Центральна дитяча бібліотека та БФ «Громадська ініціатива мешканців Кривбасу».

 

 

Фото зі сторінки Дитяча бібліотека-філіал №2 та Форум видавців.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: