Суші сет у Дніпрі - в чому вигода?

СОЦІУМ
13.08.21 - 13:45

Японська кухня стає не тільки популярною, а й доступною. Постійно з'являється все більше оригінальних рецептів, з якими хочеться познайомитися.

Саме тому замовити суші сет в Дніпрі – це відмінна можливість спробувати різні види японської їжі за доступною ціною. Можна купити класичний набір або зупинитися на вегетаріанському. Також зустрічаються тематичні сети, наприклад, для корпоративу, студентської вечірки або побачення.

 

Чому варто замовляти суші сети?

Якщо ви плануєте проведення вечірки або ж просто хочете провести час з близькими, суші сет буде відмінним рішенням. Як правило вони важать у межах 1-1,5 кг, тому в порівнянні зі звичайними порціями на одну людину, це дозволяє заощадити від 24 до 40% вартості.

 

Любителі класичних японських страв можуть замовити сети «Дракон» або «Каліфорнія», але якщо хочеться різноманітності, варто звернути увагу на мікси. Сушист готує різні страви, але їх збирають в один набір. Таке рішення точно сподобається тим, хто хоче знайти щось нове. Це відмінна можливість спробувати відразу кілька страв, порівняти їх і зрозуміти, які подобаються найбільше.

 

Переваги замовлення в Суши Мастер

Суши Мастер - це мережа закладів, які діють у різних районах Дніпра. Завдяки цьому ваше замовлення направлять до того ресторану, який розташований ближче всього до місця доставки. Це дозволить вам отримати своє замовлення в короткий термін.

Меню включає класичні страви і сезонні, які кухарі ресторану розробляють самостійно. Свіжість і неповторний смак гарантовані, тому що всі необхідні інгредієнти для приготування привозять перевірені постачальники.

 

Крім наборів суші та ролів, в меню можна замовити смачні рамени, воки, десерти і напої. Вся їжа приїжджає свіжою, зі збереженням потрібної температури. Кур'єри користуються спеціальними термосумками, за рахунок чого клієнти можуть насолодитися справжніми смаковими якостями страви.

 

До інших переваг Суши Мастер необхідно віднести:

- можливість скористатися безкоштовною доставкою;

- велике і оригінальне меню;

- швидке обслуговування;

- доступні ціни і постійна наявність акцій.

 

Оформити доставку можна як додому, в офіс так і просто в парк. Як правило, клієнтам не доводиться очікувати довше 50 хвилин.

 

Як вибрати набір?

 

Головні нюанси, на які потрібно звертати увагу:

- популярність - сети «Гранд Філадельфія» або «5 Хітів» точно будуть хорошими варіантами;

- розмір порції - для 2-3 людини підійде стандартний набір, а для великої компанії краще вибирати більший сет;

- акції - практично щотижня з'являються знижки на різні види страв, що допомагає заощадити, але насолодитися якісною і свіжою їжею.

 

У меню представлений досить великий вибір сетів. Завдяки цьому кожен може знайти щось на свій смак. 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: