Світлану Хватову обрали заступницею голови Довгинцівського району. Якими проблемами вона опікуватиметься?

ОФІЦІЙНО
14.12.21 - 13:12

Відому у Кривому Розі активістку Світлану Хватову сьогодні призначили заступницею голови Довгинцівської районної ради. Її призначення на районній сесії підтримала більшість депутатів.

Світлана Хватова в команді Блоку Вілкула займеться проєктами взаємодії громади з органами місцевого самоврядування Також у пріоритеті - проєкти з реконструкції мікрорайонів у межах програми Вілкула-Павлова.

 

Світлана Хватова прокоментувала своє призначення:

 

«Я прийняла пропозицію Олександра Вілкула та Ігоря Ратинова приєднатися до команди Блоку Вілкула «Українська перспектива» та піти працювати до Довгинцівської районної ради, щоб займатися проєктами щодо взаємодії громади з органами місцевого самоврядування. Ви знаєте, я ніколи не була чиновником. Я працювала на промислових підприємствах та займалася громадською діяльністю. Наразі у місті проводять найсерйозніші проєкти з реконструкції мікрорайонів. І тепер я зможу свій досвід змін на Східному втілити у реальність в інших мікрорайонах не лише Довгинцівського району, а й усього нашого міста. Але секрет будь-яких змін – це люди. Гарні, добрі, ініціативні люди. Я впевнена, що такі люди є у кожному мікрорайоні і ми працюватимемо разом!»

 

Навесні цього року у Кривому Розі, в межах об'єднаної програми Вілкула-Павлова, розпочали реалізацію проєкту з комплексної реконструкції мікрорайонів, де мешканці самі визначають, що буде зроблено у їхньому мікрорайоні, а також контролюють якість робіт.

Завершено 1-й етап реконструкції мікрорайону 4-й Зарічний, 2-й етап буде завершено у 2022 році. Також наступного року будуть реконструйовані мікрорайони Індустріальний та Зарічний, де голова Громадської ради міста Олександр Вілкул разом із польськими та місцевими фахівцями провели зустрічі та «workshops» з жителями. Потім – інші мікрорайони міста. Ця робота проводиться із залученням провідних європейських експертів та урбаністів на підставі побажань мешканців районів.

 

Світлана Хватова відома своєю активною позицією в роботах, які проводилися при благоустрої мкр. Східний.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: