Святкували Гелловін: у Кривому Розі на Індустріальному агресивна компанія побила подружжя

СОЦІУМ
01.11.21 - 13:49

Сьогодні вночі на мікрорайоні Індустріальний, 74 агресивна компанія побила подружню пару. За словами самих постраждалих, молодь святкувала Гелловін в орендованій квартирі і була під дією наркотичних речовин.

Скарга на ватагу неадекватних юнаків та дівчат надійшла до нашої редакції від обурених криворіжців. 

 

"Якби не сусіди, мене та мого чоловіка зараз би не було в живих! - емоційно написала нам криворожанка Інна. - Сьогодні вночі нас побили на Індустріальному, 74. Квартира №71 здається подобово, частіше всього групам малолітніх по 20 осіб, які бешкетують там і дебоширять. Ми вже неодноразово зверталися в поліцію, але власник квартири продовжує незаконно, без укладання договору оренди, здавати житло".

 

Цієї ночі у квартирі знову зібралася молодь. Очевидно, дуже бурхливо святкували Гелловін, бо сусіди знизу - подружня пара - не витримали і викликали поліцію. Після написання заяви, чоловік із дружиною піднімались у свою квартиру, аж раптом на сходовій клітці на жінку напали двоє хлопців. Чоловік почав її захищати. На нього налетіли близько десятка "квартирантів" у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння.

 

На допомогу вискочили небайдужі сусіди, тоді компанія почала забризкувати мешканців сльозогінним газом із балончика. В результаті нічної бійки, постраждале подружжя госпіталізували в "тисячку". 

 

"Правопорушники продовжують святкувати Гелловін в орендованій квартирі. У нас четверо дітей, ми проживаємо поверхом нижче за цю неблагополучну квартиру. Вже протягом багатьох років нам немає спокійного життя від його квартирантів", - поскаржилася жінка.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: