Ситуація на Криворіжжі: Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О. Вілкула на 10 квітня

ВАЖЛИВО
11.04.22 - 8:18

Головні тези брифінгу начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула за підсумками дня і тижня, станом на 10 квітня.

Весь минулий тиждень наші Збройні Сили діяли успішно. Ворога відтіснено у периметр Херсонської області. Орки намагаються контратакувати, ведуться бої, але наші Збройні сили, проявляючи мужність та героїзм, знищують живу силу та техніку супротивника. На території Криворізького району та Дніпропетровської області окупаційних військ немає. Ситуація контролюється ВСУ та Військовою адміністрацією.

 

По Дніпропетровській області сьогодні було завдано 10 ракетних ударів. Майже повністю знищено цивільний аеропорт у Дніпрі. Поранено шістьох рятувальників, один з них тяжко.

 

Допомагаємо налагоджувати життя у звільнених населених пунктах Херсонської області. Я неодноразово був на далеких рубежах оборони та в цих селах. Дуже багато свідчень очевидців про звірства та свавілля орків за час окупації. Кожна сльоза мирних жителів буде помщена, а покидьків чекає розплата.

 

Продовжуємо велику роботу щодо подальшого зміцнення оборони Кривого Рогу. Робота ведеться по всіх лініях захисту. У тому числі – за 50-60 кілометрів від міста, вже на Херсонщині. У нас завдання залишається – не пустити ворога в місто та не підпустити на відстань, з якої можлива стрілянина залповими системами вогню «Град».

 

У місті повністю працює вся інфраструктура, працюють підприємства, працює бізнес. Якщо ворог думав нас налякати, якось психологічно зламати – то це точно не вийшло і не вийде.

 

Хочу подякувати всім нашим захисникам за мужність і героїзм, які вони виявляють усі ці дні. Дякуємо всім криворіжцям за вашу працю, вашу підтримку та ваш патріотизм, який ви виявляєте реальними справами. Разом обов'язково переможемо!

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: